dissabte, 13 d’abril del 2013

En positiu

Aquest divendres vaig assistir al primer sopar en positiu de l'Alt Empordà. Els sopars en positiu persegueixen apropar, als qui ho vulguin, experiències d'èxit de persones de diversos sectors professionals. L'organització del sopar és a càrrec de l'oficina creativa Ingràvid dirigida per en Rafael Camps i l'Esther Pujol. Com a convidat d'aquest primer sopar vàrem tenir a en Didac Lee, l'emprenedor i directiu del Barça de la ciutat de Figueres.


Foto de grup

Vàrem ser unes 30 persones vingudes de les comarques gironines i de Barcelona i de diferents àmbits professionals des del farmacèutic al comerç de diferents sectors, passant per l'editorial, el cultural, l'empresarial o l'informàtic, o tant dispars com l'àmbit bursàtil o el de l'administració pública van trobar-se en aquest primer Sopar. 

Dídac Lee ens va obsequiar amb la seva experiència i els seus consells com el "Tractar bé a les persones a les empreses, és rentable" o "Jo tenia curiositat, innocència i un punt de gosadia". Com a recomanacions tenim  el llibre "El llibre de la bona sort" d'Alex Rovira o la pel.lícula Jerry McWire.

En Dídac Lee va remarcar que les idees són importants, però més l'equip que el duu a terme, que sigui l'adequat per assolir l'èxit i sobretot no perdre la il·lusió. I quan aquesta no hi sigui, és el moment de passar a un altre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada